Uit voorraad geleverd   Goede service   Verzending binnen 2-5 werkdagen   Hoge klant tevredenheid
1677842401858

Hoi, mag ik mij even voorstellen,..
Mijn naam is Tatiana, ik ben geboren op 23 februari onder het sterrenbeeld Vissen. 
Mijn geboortekleur is Amethist paars.
Fotograferen is een grote hobby van mij, en ik probeer dan ook van elk sieraad de mooiste foto's te maken.

 
Ik ben officieel zelfstandig ondernemer sinds januari 2014 in de sieraden branche en probeer vanuit een hobby uitgegroeid tot ware liefde voor het vak, unieke en vooral ook gepersonaliseerde sieraden voor iedere beurs bij u onder de aandacht te brengen.

Ik verdiep me graag in de (half) edelstenen en kleuren die bij een persoon passen dat geeft een extra persoonlijk tintje aan een sieraad.

De naam Angel-Wings staat voor de mooie engeltjes die op mijn schouder zitten. Vriendinnen die net als ik een strijd hebben moeten leveren maar deze helaas niet hebben kunnen en mogen winnen. Als een soort ode/eerbetoon aan hun heet mijn webwinkel daarom ook, Angel-Wings waarvan Tat's staat voor Tatiana

Vanuit het oogpunt dat het leven fragiel is en voor sommige maar heel kort kan zijn en herinneringen zoals bijvoorbeeld as, of haren na een overlijden erg dierbaar worden ligt mijn vakgebied bij het realiseren van persoonlijke sieraden.
Deze persoonlijke herinneringen met een (vaak) emotioneel en dierbaar verhaal probeer ik in overleg met de klant met respect, liefde en veel warmte d.m.v. een speciale techniek tot sieraden te verwerken die geheel op de klant zijn afgestemd.
Zodat zij die we moeten missen toch een beetje bij ons mogen zijn

Vol trots mag ik hardop zeggen dat mijn klanten kring zich behoorlijk aan het uitbreiden is en men mij tegenwoordig van heinde en ver (Frankrijk, België) weet te vinden.
Waar mogelijk neem ik in huiselijke sfeer dan ook ruim de tijd om te luisteren naar het verhaal rondom u herinnering aan uw dierbare om aan u wensen te mogen en kunnen voldoen. 

Omdat de vraag steeds groter werd verwerk ik sinds een aantal jaren ook moedermelk.
Het verwerken van moedermelk vergt een speciaal langdurig proces van ongeveer 4 tot 6 weken zodat de melk langer houdbaar blijft om schimmelvorming dat nog jaren later zichtbaar zou kunnen worden in het sieraad tegen te gaan. 
Met een moedermelk sieraad heeft u net zoals de bovenstaande as en gedenk sieraden altijd een mooie blijvende herinnering aan een dierbare periode in uw leven. 

Kom binnen in mijn wereld waar ik mijn dromen (soms met behulp van een klein team) hopelijk voor u mag waar maken en wellicht een glimlach weet te toveren op niet alleen u gezicht maar zeer zeker ook op het mijne. 

Ik leef mee met de nabestaanden en draag mijn klanten vrienden een warm hart toe 

Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van een verlies en/of verdriet van een dierbare.

 
Lieve groetjes,


(Eigenaresse Tat's Angel-Wings)

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN