Uit voorraad geleverd   Goede service   Verzending binnen 2-5 werkdagen   Hoge klant tevredenheid
1613569076131

Algemene Voorwaarden !
Bij aankoop van een artikel gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden,

Inhoudsopgave:
Artikel   1 - Identiteit van de ondernemer
Artikel   2 - Bestellingen/overeenkomsten !
Artikel   3 - Betalingen !
Artikel   4 - Prijzen !
Artikel   5 - Kortingscode !
Artikel   6 - Verzenden & Levertijd !
Artikel   7 - Privacy !
Artikel   8 - Ruilen/retourneren !
Artikel   9 - Klachten !

Artikel   10 - Aansprakelijkheid !


Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer
Tats Angel-Wings
Sperwerhorst 40
6043RP Roermond

KVK -nummer: 62629387
Btw-ID: NL001829910B28


Artikel 2, Bestellingen/overeenkomsten !
De bestelling wordt geplaatst via de website. U dient het bestelformulier volledig en naar waarheid in te vullen. Met het plaatsen van uw bestelling geeft u ook aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. 
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch een bevestigingsmail met een overzicht van uw bestelde artikelen. 

Artikel 3, Betalingen !
De verzendkosten zullen samen met het aankoopbedrag en onze bankgegevens, in een mail aan u worden bevestigd. Indien wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen, vervalt de bestelling en halen wij het desbetreffende artikel(en) uit de reservering. Mocht u aangeven bij de opmerkingen op het bestelformulier dat u de betaling wilt uitstellen dan wordt de bestelling uiteraard langer voor u gereserveerd. 
Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van ontvangen betalingen. 
De aankoop zal geschieden op basis van vooruitbetaling per bank of Ideal.

Artikel 4, Prijzen !
Alle door Tat's Angel-Wings vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW en uitgedrukt in euro’s. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijs wijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging. Tat's Angel-Wings is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van een tikfout in haar website, waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd.

Artikel 5, Kortingscodes !
Kortingscodes dienen zelf ingevuld te worden. Deze kunnen niet achteraf verwerkt worden. Lukt het niet de kortingscode in te voeren, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelformulier.

Artikel 6, Verzenden & Levertijd !
De bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen twee tot 5 werkdagen aangeboden aan PostNL. Het product moet uiterlijk binnen 10 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Het geeft de klant echter geen recht op schadevergoeding. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Levering in gedeelten is toegestaan. Wanneer een product onverhoopt niet meer voorradig blijkt te zijn, zullen wij u hierover per e-mail informeren. Wij bieden u een alternatief of de bestelling van desbetreffend artikel komt te vervallen.

Tat's Angel-Wings is niet aansprakelijk voor VERLIES en/of BESCHADIGING van aankopen via de post of het verkeerd invullen van het adres bij de adresgegevens. Indien gewenst, kan de post tegen een meerprijs verzekerd worden. Dit dient vermeld te worden bij de bestelling. Bij pakketpost kunnen wij op verzoek u het track & tracenummer mailen. 
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 7 dagen na levering aan de ondernemer schriftelijk en met foto te worden gemeld.

Artikel 7, Privacy !
De gegevens die door u aan Tat's Angel-Wings worden verstrekt zullen op geen enkele wijze aan derden worden doorgegeven of voor commerciële doeleinden worden gebruikt zonder u toestemming. Ze worden enkel gebruikt voor verzending van het gekochte artikel of om contact met u op te nemen over uw bestelling.

Artikel 8, Ruilen/retourneren !
Ben je toch niet helemaal tevreden met de artikelen die u heeft ontvangen, neem dan (binnen 14 dagen, na deze dagen is de aankoop een feit) contact op met info@tatsangelwings.nl. De artikelen kunnen dan geruild worden. Dit geld niet voor persoonsgebonden producten zoals fotohangers en as sieraden etc.. Het artikel dient binnen 14 dagen,  ongebruikt en onbeschadigd bij Tat's Angel-Wings binnen te zijn. De verzendkosten van het terug sturen zijn voor de koper. Onvoldoende gefrankeerde en of rembours zendingen worden niet geaccepteerd. Vermeld altijd u naam en of het ordernummer bij de correspondentie en een bewijs van retourzending is een vereiste !!
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Artikel 9, Klachten !
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 
Artikel 10,  Aansprakelijkheid !
Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van onze artikelen. 
Aankoop geschied altijd op eigen risico

Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij vragen over een artikel voorafgaand aan een bestelling te mailen naar info@tatsangelwings.nl
 

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen !!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN