1516389379932_zonderqr

★as, gedenk en herinnerings sieraden

We krijgen er allemaal een keer mee te maken en het is dan ook vreselijk om een dierbaar iemand te moeten loslaten en verliezen, het verdriet is oneindig en het een plaats geven is soms onmogelijk.
Het is een tijd van rouw waar vaak behoefte is aan warmte. 


Tat's Angel-Wings probeert dit verdriet voor u te verlichten en te verzachten en uw dierbare een plaats te geven dicht bij u.

U vindt bij ons een variatie aan kant en klare as gedenk sieraden en "mini" urnen waarin u een symbolische hoeveelheid as, haar of vacht van een dierbare (mens, of dier) kunt bewaren.

Maar ook voor de verwerking van hars sieraden bent u bij Tats aan het juiste adres, zie hiervoor de verscheidene mogelijkheden en voorbeelden op de site.

Gratis service --> Omdat wij dichtbij u dierbare staan vullen wij met zorg en respect voor de overledene GRATIS uw bij ons aangekochte sieraden.

Neem voor meer informatie contact op met 
info@tatsangelwings.nl

Het zelf vullen geschied op eigen risico en verantwoordelijkheid wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die ontstaat door het zelf vullen en lijmen van een sieraad. 


Wij adviseren u om ten allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren.


Sluit u dierbare in uw ♡
 

Sorteer op:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

As urn (rvs) Roos


Voorraad: 1
 
InStock
49.95

as urn large


Voorraad: 1
 
InStock
39.95

As urn (groot, zwart)


Voorraad: 1
 
InStock
34.95

Rvs as armband


Voorraad: 1
 
InStock
28.95

As armband


Voorraad: 1
 
InStock
26.95

As armband grote maat


Voorraad: 1
 
InStock
24.95

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Het door ons laten vullen van (eigen) bestaande sieraden (deze moeten hiervoor wel een kleine ruimte of opening hebben, soms aan de achterkant) is ook mogelijk.
Denkt u hierbij eens aan een sieraad bijvoorbeeld gedragen door een overleden dierbare.
Wij kunnen deze afvullen met as en een laagje hars, zo blijft de as op zijn plaats en draagt u niet alleen u dierbare dicht bij u maar ook het sieraad van uw overleden dierbare.

En tot slot mag u ook bij ons aankloppen voor het vullen van een sieraad niet bij Tats gekocht, wij rekenen voor boven genoemde service's een prijs van €10,-

SCHRIJF U NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL ONZE NIEUWE ONTWIKKELINGEN !!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN